Navigatie

Kattenspeeltjes

► Terug naar Katten

 • Kerbl Roterende Laser
  Kerbl Roterende Laser

  Deze roterende laser haalt het jachtinstinct van je kat naar boven. Door de 3 verschillende standen in snelheid kun je eindeloos variëren. De laser staat naar beneden gericht zodat deze niet in de ogen van je kat kan…

  € 24,95
 • Mega grote Speelmuis
  Mega grote Speelmuis

  Deze Mega speelmuis is omwonden met sisaltouw en heeft een belletje en een ratel. Ideaal om lekker mee te spelen en de nagels aan te scherpen.

  ∙ Afmeting: 31,5 x 13 x 10,5 cm
  ∙ Ideaal voor het scherpen van de nagels
  ∙ Met…

  € 16,95
 • Kerbl Interactief kattenspeelgoed 2 in 1
  Kerbl Interactief kattenspeelgoed 2 in 1

  Dit kattenspeeltje is superleuk om je kat te prikkelen en bezig te houden. Het speeltje heeft twee verschillende opties. Een roterende hengel met veer of een roterende hengel onder de mat. Door de drie verschillende standen kun je…

  € 24,95
 • Kerbl LED Pointer
  Kerbl LED Pointer

  Interactief kattenspeeltje waarmee je je kat urenlang kunt trainen en vermaken. Met veel enthousiasme zal je kat achter het vismotief aanrennen dat door de LED Pointer wordt geprojecteerd. Speel je graag samen met je kat dan is…

  € 4,95
 • Kong Cat Playground
  Kong Cat Playground

  Kong Cat Playground verleidt katten met een hoogwaardig kattenkruidspeeltje en een uitnodigende bal. Dit multifunctionele speeltje bevat ook een mentaal prikkelende traktatieverrasser en een waterbak. Eenvoudige montage; vereist…

  € 29,95
 • Kong Cat Puzzle Toy Kikker
  Kong Cat Puzzle Toy Kikker

  Actief speeltje voor katten bevordert gezonde oefening en spreekt het natuurlijke instinct van katten aan om te achtervolgen, te jagen en te vangen. De onvoorspelbare bewegingen van de Frog Puzzle Toy geven mentale prikkels.

  ∙…

  € 24,95
 • Kong Cat Puzzle Toy Muis
  Kong Cat Puzzle Toy Muis

  Actief speeltje voor katten bevordert gezonde oefening en spreekt het natuurlijke instinct van katten aan om te achtervolgen, te jagen en te vangen. De onvoorspelbare bewegingen van de Mouse Puzzle Toy geven mentale prikkels.

  ∙…

  € 24,95
 • Interactief Kattenspeelgoed Cat Connected 2
  Interactief Kattenspeelgoed Cat Connected 2

  Cat Connected 2 is de nieuwe sensatie op het gebied van speeltjes voor katten. Het is een uitdaging voor elke kat of kitten en houdt je kat op een leuke, interactieve manier bezig. De Cat Connected 2 bestaat uit twee delen en is…

  € 9,95
 • Interactief Kattenspeelgoed Cat Connected 6
  Interactief Kattenspeelgoed Cat Connected 6

  Cat Connected 6 is de nieuwe sensatie op het gebied van speeltjes voor katten. Het is een uitdaging voor elke kat en kitten en houdt je kat op een leuke, interactieve manier bezig. De Cat Connected 6 bestaat uit zes delen en is op…

  € 19,95
 • Kattenkrab Bed voor slapen, spelen, krabben
  Kattenkrab Bed voor slapen, spelen, krabben

  Dit multifunctionele kattenligbed kan gebruikt worden om te slapen, te spelen en te krabben. Het bed is vervaardigd van robuust recyclebaar bordpapier en bevat Catnip.

  Afmeting: 35 x 35 x 10 cm

  € 14,95
 • Kattentunnel Schnippi
  Kattentunnel Schnippi

  Leuke speeltunnel met ritseleffect in zogenaamde drakenuitvoering. Kittens zijn hier dol op! Ook de kleinere katten zullen zich hiermee prima vermaken. De tong van de draak is bekleed met sisalmat waardoor ze ook nog hun nageltjes…

  € 32,95
 • Kattentunnel Jeans
  Kattentunnel Jeans

  Katten houden er van om zich te verstoppen, te gluren en te spelen. Deze stijlvolle kattentunnel met kruipgat en speeltje aan elastiek is dan ook onweerstaanbaar voor elke kat. Eenvoudig op te bergen.

  Afmetingen:

  Diameter: 25…

  € 19,95
 • Kattentunnel Flower
  Kattentunnel Flower

  Deze fleurige kattentunnel is voorzien van een leuke bloemenprint. De tunnel is vervaardigd van nylon en voorzien van een leuke speelbal. Tevens heeft de tunnel in het midden nog een gat wat het spelen nog leuker…

  € 14,95
 • Kattentunnel Swish
  Kattentunnel Swish

  Elke kat zal deze kattentunnel spannend vinden. Ze kunnen hier goed verstoppertje in spelen of lekker in ravotten. Het extra kijkgat maakt het nog leuker en het speeltje aan het elastiek maakt de tunnel compleet.

  Afmeting: 90 x…

  € 14,95
 • Kaas met muizen
  Kaas met muizen

  Leuke speelkaas met gaten en muizen met geluid. Het hengelen naar de speelmuizen in de gaten is een van de leukste bezigheden voor een kat. Bekleed met fluweelzachte pluche en bovenop sisal voor het scherpen van de…

  € 12,95
 • Racing Wheel
  Racing Wheel

  Leuk uitdagend kattenspeelgoed met in de binnenzijde een speelballetje en bovenop een harige speelmuis. Een groot succes voor elke kat.

  Diameter: 24 cm

  (Let op: kleur kan enigszins afwijken van de foto.)

  € 10,95
 • Palmboom op sisal bodemplaat
  Palmboom op sisal bodemplaat

  De palmboom wiebelt bij de minste beweging heen en weer, de veren en balletjes slingeren, uw kat is klaar voor een nieuwe aanval. De sisal bodemplaat zorgt ervoor dat de nagels niet worden verwaarloosd.

  Afmeting: 33 cm

  € 7,95
 • Mouse Swing
  Mouse Swing

  Een erg leuk en uitdagend speeltje waar uw kat zich vele uren mee zal vermaken. Drie super swingende muizen waar de kat lekker tegenaan kan slaan. Geen enkele kat kan deze mouse swing weerstaan.

  ∙ Afmetingen: Diameter: 17 cm -…

  € 5,95
 • Denkspeeltje Exciting
  Denkspeeltje Exciting

  Dit leuke speeltje in ronde vorm is zeer geschikt voor de nieuwsgierige en leergierige kat. De puzzel is omkeerbaar en kan aan twee kanten worden gebruikt. Een zijde met uitdagende houten balletjes en aan de andere zijde om iets…

  € 14,95
 • Denk- en leerspelletje Paw
  Denk- en leerspelletje Paw

  Leuk intelligentie speelgoed voor uw kat. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een anti-slip bodem. Door middel van de kunststof schuifjes kunt u uw kat naar iets lekkers laten zoeken.

  Afmeting: diameter 23 cm,…

  € 9,95
 • Speelhandschoen met Geluid
  Speelhandschoen met Geluid

  Deze speelhandschoen is zowel leuk voor de kat als voor u. De lange vingers hebben geintegreerde rammelaars in de vingertoppen.

  ∙ Afmeting: 33 cm

  € 4,95
 • Snackbal
  Snackbal

  Deze snackbal is eenvoudig met lekkere kattensnoepjes te vullen. Door het spelen en rollen van de bal zal er telkens een klein beetje uitvallen, waardoor uw kat steeds weer geprikkeld wordt om ermee te spelen.

  ∙ Diameter: 7.5 cm

  € 5,95
 • Snackbal
  Snackbal

  Leuk speeltje van hoogwaardige kunststof. U kunt de bal eenvoudig vullen met kattensnoepjes en uw kat is er een hele tijd zoet mee.

  ∙ Kleur: Blauw
  ∙ Diameter: 5 cm

  € 2,95
 • Sisal Bal met Speeltje
  Sisal Bal met Speeltje

  Deze leuke sisalbal is een zeer goede bezigheidstherapie. De bal is voorzien van verschillende gaten waar het speeltje met ratel net niet doorheen kan. Door het rollen zal het speeltje elke keer tevoorschijn komen in een ander…

  € 4,95
 • Sisal Speelbal
  Sisal Speelbal

  Uw poes zal met deze sisal speelbal uw hele kamer onveilig maken. De pluimen op de veer voegen net weer even iets extra toe. Deze bal is voorzien van CatNip, zodat het telkens weer de interesse van uw kat opwekt.

  ∙ Diameter: 6…

  € 1,95
 • Strobal
  Strobal

  Speelbal voor de kat voorzien van een vrolijke pluim. De bal en pluim zijn gemaakt van gevlochten stro.

  ∙ Diameter: 4,5 cm

  € 1,95
 • 2 Speelballen met bel
  2 Speelballen met bel

  Deze twee vrolijk gekleurde speelballetjes met belletje maken elke kat speels en vrolijk. De balletjes zullen uw kat niet alleen veel speelplezier bieden maar houden uw kat ook nog eens in een gezonde conditie.

  ∙ Diameter: 5…

  € 2,95
 • 4 Speelmuizen met ratel
  4 Speelmuizen met ratel

  Deze leuke speelmuizen worden per 4 stuks geleverd in de kleuren grijs en wit. De muizen zijn voorzien van een ratel, waardoor het nog spannender wordt voor uw kat.

  € 2,95
 • Slak Nature
  Slak Nature

  Dit kattenspeeltje is gemaakt van linnen en zeegras en daarmee 100% natuurlijk. Deze linnen slak garandeert uren speelplezier.

  ∙ Afmeting: 8 cm

  € 2,95
 • Muis Nature
  Muis Nature

  Deze vrolijke speelmuis is gemaakt van linnen en daarmee 100% natuurlijk. Voor uren speelplezier.

  ∙ Afmeting: 7 x 9.5 cm

  € 3,95
 • Opwindbare Zeekrab
  Opwindbare Zeekrab

  Uitdagend kattenspeeltje met opwindfunctie. Een topper voor elke kat.

  ∙ Afmeting: 13 cm

  € 3,95
 • Lieveheersbeestje aan Elastiek
  Lieveheersbeestje aan Elastiek

  Dit lieveheersbeestje is voorzien van een ophangsysteem. Uw kat kan zich er helemaal op uitleven, want door het elastiek vliegt het lieveheersbeestje alle kanten op.

  € 3,95
 • Pluchen Panter
  Pluchen Panter

  Deze leuke panter van pluche heeft een touw met oog om op te hangen voor leuk speelvertier voor uw kat. De panter is gevuld met CatNip.

  ∙ Afmeting: 7 cm
  ∙ Gevuld met CatNip

  € 3,95
 • Afgeprijsd

  Speelmuisje diverse kleuren
  Speelmuisje diverse kleuren

  Leuk speelmuisje voor je kat.

  ∙ Lengte inclusief veertjes: ca. 7 cm
  ∙ Kleuren: Assorti

  € 1,95 € 0,95
 • Speelmuis met ratel 2 stuks
  Speelmuis met ratel 2 stuks

  Leuke speelmuisjes met ratelfolie en sliertjes bij de staart. Hierdoor zijn de muisjes nog aantrekkelijker voor je kat of kitten. Daarbij zijn de speelmuizen voorzien van CatNip.

  ∙ Afmeting: 7 cm
  ∙ Voorzien van CatNip
  ∙…

  € 2,95
 • Langharige Speelmuis met ratel 2 stuks
  Langharige Speelmuis met ratel 2 stuks

  Deze leuke speelmuizen worden per twee stuks geleverd en zijn erg aantrekkelijk door hun lange haar en ratelgeluid. Daarnaast de muizen ook nog eens voorzien van CatNip.

  ∙ Lengte: 6,5 cm

  € 5,95
 • Vis met rol
  Vis met rol

  Deze kleurige vis met rol van stof is voorzien van catnip en ritselfolie wat het erg interessant maakt voor uw kat.

  ∙ Kleur: Rood/Groen
  ∙ Afmeting: 7,5 cm

  € 5,95
 • Speelmuisjes met veer Nature
  Speelmuisjes met veer Nature

  Deze speelmuisjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen. De lengte van de muisjes bedraagt 4,5 cm.

  € 3,95
 • Speelhengel Fox
  Speelhengel Fox

  Leuke speelhengel om samen met uw kat te spelen. De speelhengel is voorzien van gekleurde lintjes aan een stuk elastiek.

  ∙ Lengte: 51 cm

  € 2,95
 • Speelhengel Luna
  Speelhengel Luna

  Hoewel katten zichzelf goed vermaken kunnen zij ook enorm genieten van de interactie en het samenspel met hun baasje. Door de hengel onvoorspelbaar te bewegen lijkt het net alsof de muis in beweging komt wat de spanning bij uw kat…

  € 3,95
 • Speelhengel Nature
  Speelhengel Nature

  Leuke speelhengel gemaakt van gevlochten stro.

  ∙ Lengte: 41 cm

  € 3,95
 • Speelhengel Mouse Game
  Speelhengel Mouse Game

  Welke poes jaagt niet graag op muizen! Deze speelhengel is een favoriet van elke poes, kat of kitten! Het samen spelen met uw kat is leuk om te doen en goed voor de band met uw kat.

  ∙ Lengte: 40 cm

  € 3,95
 • Kriebelstok
  Kriebelstok

  Plagen en uitdagen met deze interactieve kriebelstok blijft een boeiend spel voor kat en baasje. De kriebelstok is voorzien van een ratelbal en veel pluimen. U kunt uw kat kriebelen, laten springen of achter de pluimpjes aan laten…

  € 2,95
© 2016 - 2018 HuisdierTopics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.